4134 setup

Setup issues? Scanning issues? Network problems? Other questions? This is the place you want to be.
Post Reply
MikeCasey
Posts:4
Joined:Sat Feb 20, 2021 7:46 am
4134 setup

Post by MikeCasey » Sat May 29, 2021 3:59 pm

I have just setup my new 4134. Everything seems ok and I have saved a number of channels. However, none of them have audio or video. I have a 4144 also, so am reasonably ok with the sinterface.
I have gone into Tuner Status and all the info boxes are blank. No data whatsover. When I look at the 4144 tuner status all the data boxes are populated.
Any ideas anyone please. TIA

Ant
Posts:213
Joined:Tue Jan 31, 2017 5:28 am

Re: 4134 setup

Post by Ant » Sun May 30, 2021 7:56 am

Please contact support via mail or feedback form on web site.
Usually it is a bit faster.

MikeCasey
Posts:4
Joined:Sat Feb 20, 2021 7:46 am

Re: 4134 setup

Post by MikeCasey » Sat Jun 05, 2021 11:12 am

I did, but they failed to answer my query. They Just advised me to run the wizard. It turns out it was because I didn't tick the UK summer time box.

Post Reply